Зетят на Боби обвини критик в пиянство

OFFNews 12 ноември 2019 в 11:04 3419 0

Голям скандал разтърси идиличната обстановка в Левски. Само ден след обвиненията на бившия нападател на клуба Петър Курдов към защитника Живко Миланов, който е зет на президента на БФС в оставка Борислав Михайлов, последва и отговор на футболиста.

Курдов обвини Живко Миланов, че не се раздава докрай със синята фланелка. Той дори изрази съмнения, че капитанът на Левски прави напук на Петър Хубчев.

"Не исках да го коментирам този човек, но не мога да оставя да се говорят лъжи и измислици по мой адрес. Няма проблем да бъда критикуван. Това винаги съм го приемал. Градивната критика ме е мобилизира, но да чувам, че играя срещу треньора си, не мога да го повярвам.

Това означава да играя против Левски, против мен самия. Аз имам близо 500 мача и във всеки един съм давал максимума от себе си.

Не винаги се е получавало, но хората, които ме познават, знаят, че цялата си кариера съм изградил с много трудно и пот, минавайки през всякакви трудности.

Никога не съм си позволявал да се крия. Това означава да плюя на абсолютно всичко, което съм направил досега. Нека да каже къде го е чул? Сигурно в кръчмата?

Ако иска да си намери работа, да отиде в някой жълт вестник. Там да говори измислици! Не мога да повярвам, че човек на тия години може да говори такива неща, ама явно ракията не прощава", сподели остро Миланов пред Спортал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови