Боби Михайлов: За нас са Литекс, за УЕФА - нов клуб

Ние, а не мнимите юристи от фейсбук бяхме прави за баража-маража, отсече шефът на БФС

ОFFNews 20 юни 2017 в 15:11 3734 0

Култова пресконференция по казуса с ЦСКА-София даде Борислав Михайлов. Той не видя грешка на БФС, който даде лиценз на тима на Гриша Ганчев, но УЕФА изхвърли "червените" за 3 години.

"Ние сме изрядни, защото им дадохме лиценз по българското право. Те са си правоприемник на Литекс", каза Боби, очевидно бързайки да прекрати темата на брифинг след поредния Изпълком.

"За УЕФА обаче са нов клуб. Не го знам швейцарското право. Няма какво да направим повече. Имат право да обжалват пред КАС по бърза процедура, желая им успех", допълни той.

"Видяхте за баража-маража. Помните мнимите юристи по фейсбук, но БФС показа, че е прав отново", припомни Боби по повод споровете дали Левски или Дунав е трябвало да играе бараж.

Той потвърди, че е направил пътека заради ЦСКА-София и до шефа на УЕФА, и до отговорни хора в комисиите. Организирал им и срещи с Данаил Ганчев, но от евроцентралата били безкомпромисни.

"Да не мислите, че ми се ходеше на финала", обърна се към медиите той, давайки да се разбере, че бил на мача Манчестър Юнайтед - Аякс, само за да моли прошка за ЦСКА-София.

Поведението си той аргументира с факта, че като президент на БФС трябва да защитава всички клубове. Вероятно и Дунав е такъв, но Боби Михайлов не стигна чак до русенци. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови