Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Без ЦСКА-София в Лига Европа

OFFNews 19 юни 2017 в 13:54 2855 0

Отборът на ЦСКА-София беше изваден от жребия за Лига Европа и мястото му беше заето от Дунав Русе. Това се случи буквално минути преди тегленето на жребия.

Срещу името на Дунав в сайта на УЕФА стои забележка, че участието му все още е под въпрос заради правни процедури - *Participation of Dunav Ruse subject to legal proceedings. 

Същата забележка стоеше и срещу името на ЦСКА-София в часовете преди изтеглянето на жребия. Възможно е от Борисовата градина да обжалват отстраняването си, като това предстои да бъде обявено.

В крайна сметка към този момент жребият за участниците ни изглежда така:

Партизани Албания - Ботев Пловдив
Иртиш Павлодар - Дунав Русе
Левски - Сутиеска Черна гора

Съперникът на Дунав е воден от българския треньор Димитър Димитров - Херо. Преди години името на Иртиш стана много популярно у нас, след като тимът отстрани Левски.

Съперникът на Левски Сутиеска е носител на Купата на Черна гора. Първият мач помежду им е на 29 юни на "Герена", а реваншът е на 6 юли.

Партизани (Албания) пък е съперник на Ботев Пловдив, като "канарчетата" имат предимството да играят у дома във втория двубой. Тимът е от столицата Тирана и е основан през 1946 година. Прозвището им е "червените бикове".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови