БФС подгони ФИФА по богатство, глобява вече за псувни на публиката

ОFFNews 26 септември 2017 в 16:55 1815 0

Снимка Иван Йочев - Батьовото, Спортал

Публиката на Берое донесе солидни глоби на клуба

БФС явно си е е поставил за цел да достигне финансовите обороти на ФИФА. Няма как да обясним иначе масовите глоби за псувни на стадиона, наложени за мачовете през уикенда.

В никакъв случай не одобряваме ругатните, тъй като на трибуните трябва да има повече деца. Но и не се сещаме за мача или стадион, на който да не се псува. Ако ще зрителите да да двама.

Левски, ЦСКА-София, Берое, Славия изгоряха с по 1000 лв заради новата дисциплинарна мярка, наложена от Комисията по етика и феърплей - за нецензурни и вулгарни скандирания. Лидерът във Втора лига - Ботев Враца, също е наказан за псувни, но с 250 лв.

Берое отнесе допълнителна санкция в размер на 5000 лв - за неизпълнение разпоредбите на делегата. Заралии издигнаха плакат срещу Лудогорец и собственика на клуба Кирил Домусчиев.

Не липсват и солидни индивидуални глоби. Костадин Ангелов, треньорът на Витоша Бистрица, е лишен от права за 1 среща и глобен с 2 бона за обида на длъжностно лице.

За обида на длъжностно лице от главния мениджър  се наказва и Септември с 4000 лева. Не става ясно дали пиперливите реплики са излезли от устатата на Георги Марков или Кристиян Добрев.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови