Антов трябва да изиграе 240 минути, за да донесе още 3 милиона евро на ЦСКА

OFFNews 02 февруари 2021 в 20:12 2225 0

Валентин Антов трябва да изиграе поне осем мача минимум по 30 минути до края на сезона с екипа на Болоня, за да се активира клаузата за откупуване правата на българския защитник, пишат италианските медии.

Антов ще играе в Болоня като преотстъпен от ЦСКА до края на сезона срещу 500 000 евро, а ако бъде изпълнено условието, италианският клуб ще плати още 3 милиона евро и ще откупи правата на играча.

"Нещата се случиха толкова бързо, взехме решението и се надявам да се адаптирам бързо. Такъв шанс се пада веднъж в живота и го сграбчих", каза по-рано днес Валентин Антов, който изгледа контролата на ЦСКА срещу Ботев Враца (3:1), а утре пътува за Италия, за да се присъедини към новите си съотборници.

"Съжалявам, че Вальо Антов си тръгва, много сериозно момче, има кариера пред себе си. Но в същото време му пожелавам успех и се радвам, че направи трансфер.

Хубаво е и за България, защото ще има играч в едно от водещите първенства. Най-важното за него сега е да научи италиански, но това е лесно", коментира треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович, който е известен като полиглот.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови