Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

6 560 000 евро влизат в касата на Лудогорец от УЕФА

OFFNews 29 февруари 2020 в 08:55 2003 0

6 560 000 евро ще влязат в касата на Лудогорец след участието в евротурнирите през този сезон. "Орлите" отпаднаха в 1/16-финалите на Лига Европа, след като загубиха и двата мача с италианския гранд Интер - 0:2 в Разград и 1:2 в Милано.

Кампанията може да се определи като успешна за отбора от Разград, който стана първият клуб от Източна Европа, който прескача за четвърти път групите в турнира.

Резултатите от първите изследвания за коронавирус в Лудогорец след гостуването в Милано са отрицателни, съобщиха междувременно от клуба.

На тест бяха подложени футболисти, треньори и останалите членове на делегацията на шампионите.

Пробите бяха взети от специалисти от ВМА вчера сутринта в базата на националния отбор в Бояна.

По време на целия си престой в Милано всички в Лудогорец са спазвали стриктно сериозни мерки за сигурност, заради което получиха похвали от началника на кризисния щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски.

За допълнителна сигурност Лудогорец остана в базата на националния отбор, където в понеделник сутринта ще бъде подложен на втори тест.

От съображение за сигурност мачът на разградчани срещу Арда от 23-ия кръг първенството, който трябваше да се играе по програма на 1 март, беше отложен за 18 март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews