Миленита открива Дни на предизвикателствата тази вечер

Тридневният фестивал ще посреща гости между 11 и 22 часа в УАСГ

ОFFNews 29 ноември 2017 в 16:09 13584 0

Днес започват 13-тите „Дни на предизвикателствата“ – ежегодният фестивал за спортове на открито, туризъм, екология и активен начин на живот. 

Голямата изненада, дошла преди броени часове е, че сред презентаторите на фестивала ще бъде големият ни акро парапланерист Весо Овчаров, световен шампион по инфинити тъмблинг, чието име буди вълнение в екстремните спортове по цял свят.

Тази година в третия фестивален ден (1 декември) той ще представи на живо на сцената на аула „Максима“ своя филм за изминалия сезон с атрактивни 360-градусови кадри от небето над най-красивите места на България. Това се случва за първи път от много години, след като в предишни издания на „Дните“ натоварената му програма зад граница ни позволяваше да видим Весо само на голям екран в едни от най-обичаните спиращи дъха филми с негово участие.

Всички присъстващи в третия ден на фестивала ще могат да се включат и в кратка дискусия и да му зададат лично своите въпроси.

Свеж музикален щрих ще оцвети наситената с много екстремно кино и вдъхновяващи презентации програма. В откриващата вечер сред смелите приключенци и големи спортисти ще се открои нежната фигура на чаровната Миленита, която ще изпее неизпълнявано досега от нея парче, изцяло в духа на фестивала.

На автентични латиноамерикански музикални инструменти ще й акомпанира перуанецът Пиеро, като двамата ще бъдат чудесна музикална илюстрация на презентацията за Латинска Америка, с която ще бъде открита официално вечерната програма на фестивала на 29 ноември.

Достъпът в рамките на дневната програма е свободен, а билети за вечерната програма ще се продават всеки ден от 17:30 във фоайето на Аула „Максима“. Тридневният билет е на цена 27 лв, еднодневните – по 10 лв.

Пълната програма на фестивала – дневна и вечерна част – мога да се видят тук.

Превърналото се вече в традиция изложение на „Дни на предизвикателствата“ ще посреща свободно посетители във фоайето на УАСГ всеки ден между 11 и 22 часа, като тази година всички почитатели на активния и здравословен начин на живот ще могат да разгледат над 20 щанда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови