Чували ли сте за интериорен дизайн 3.0?

OFFNews 22 ноември 2022 в 15:46 2993 0

Снимка

Ако не сте, IXDesign Studio ще ви пренесе в новите измерения на проектирането на интериора и екстериора на вашия дом, офис, търговско или промишлено помещение и градина. Този иновативен подход в дизайна на апартамент, къща и всяко друго пространство, в което живеете или работите, притежава основните характеристики на концепцията Web 3.0. Става дума за високотехнологичната визия и смарт пространствата, които осигуряват всички съвременни удобства на техния притежател. По този начин клиентите на студиото се вписват успешно в днешния ден. Но в същото време не се забравя и балансът и докосването на индивидуалността, хармонията на интериорния дизайн с душевността на обитателите на пространствата, с техните цели, мечти и визия за бъдещото. В това се заключава визията на една от водещите компании в областта у нас - IXDesign Studio, която проектира уникални и разпознаваеми пространства за своите клиенти. Всеки проект въплъщава оригиналност, функционалност, естетика и отразява по неповторим начин своите собственици. Независимо дали става дума за дизайн на апартамент, къща или офис или търговско помещение, почеркът на студиото е във всеки детайл. И всеки детайл има своето място, както сам по себе си, така и в единство на функция и естетика с останалите елементи.

Иновативността на IXDesign Studio в екстериорния и интериорен дизайн е вече добре позната на няколко континента. Повече от 1000 изпълнени проекти радват клиентите на фирмата в нашата страна, Европа и Близкия Изток. Компанията предлага както цялостна реализация, така и само изработване на проект. Цялостната реализация включва целия процес - от идеята до изпълнението й, включително и почистването след строително-ремонтните работи. Всичко в процеса се управлява от студиото - отношения с подизпълнители; избор на материали и обзавеждане и организиране на доставките; изготвяне на графици за работата и контрол на изпълнението. Така освен уникален и съответстващ на изискванията на собствениците дизайн на апартамент или друг вид пространство, клиентите получават пакетна цена с огромни отстъпки от подизпълнители на IXDesign Studio и време за важните неща. И всичко това се случва, без стрес и необходимост от непрекъснат ангажимент от страна на клиентите за изпълнението на проекта.

Компанията предлага три финансови плана за изпълнение на конкретни услуги. За улеснение на клиентите цените са фиксирани на кв.м, а обемът на дейностите е посочен изчерпателно. Предимството на този подход е, че е максимално прозрачен и е ориентиран към клиента. Последният сам може да калкулира всеки етап от проекта за екстериорен или интериорен дизайн. IXDesign е първата компания в областта, която въвежда у нас и възможността за потребителско финансиране, така че клиентите й да реализират своите проекти. Така дизайнерското студио наистина успява да затвори цикъла за обслужване на едно гише. И точно като концепцията за Web 3.0 и IXDesign Studio открива нуждите на всеки клиент и адаптира услугите си според това. Този индивидуализиран подход е водещ както по отношение на дизайнерската част, така и що се касае до възможностите за финансиране на проектите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews