Фюри: Имам повече фенове от Пулев в България

OFFNews 03 септември 2018 в 14:15 2998 0

Британският боксьор Хюи Фюри демонстрира изключително високо самочувствие на първата пресконференция преди мача с Кубрат Пулев - Кобрата на 27 октомври в София.

“Не се страхувам. Дойдох тук, мисля, че Пулев е много добър боксьор и заслужава уважение. Искам да се изправя срещу най-добрите боксьори и ще бъде много качествен двубой. Кобрата е просто още един опонент, аз искам да съм сред най-добрите в категорията и да се боря за титлите на Антъни Джошуа.

Тук съм, за да го победя. Може да се окаже, че имам повече фенове в България от Кубрат Пулев”, каза съперникът на Пулев, който се определи като бъдещето на професионалния бокс.

От своя страна Кобрата също показа самочувствие, но говори по-сдържано.

"Това ще бъде един сериозен и зрелищен мач, поради което подхождам изключително концентрирано в тренировъчния процес и всичко в този мач, така че да мога да победя и да не се изложа пред родната публика. Смятам, че ще бъда аз, но Господ ще покаже. Не подценявам Фюри, защото той е млад и перспективен, той във всеки един момент може да е опасен, затова се подготвям сериозно и ще бъда на топ ниво за мача.

Подготовката ми беше на Белмекен, общофизически подготовки, но правих и спаринги, чувствам се много добре. Смятам с моя треньор сега да отидем в Берлин и да се подготвяме там, после ще има спаринги в месеца преди мача. Ще имам 2-3 седмици, където ще отидем на базата на немците в близост до Берлин”, заяви Кобрата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови