Хюи Фюри тренира с футболния Болтън преди сблъсъка с Кубрат Пулев

OFFNews 31 август 2018 в 16:27 3206 0

Братовчедът на Тайсън Фюри - Хюи се раздава на футболния терен преди сблъсъка с Кубрат Пулев. Британецът се включи в заниманията на Болтън Уондърърс, пише британското издание "Express".

Припомняме, че това е последният клуб от чужбина, в който игра един от най-добрите ни футболисти в последните години Мартин Петров. Хюи първо се включи в загрявката на играчите, след което направи и приятелски спаринг с един от треньорите на отбора.

Фюри се изправя срещу Кобрата като британски шампион при свръхтежките, след като отказа в петия рунд Сам Секстън за титлата.

"Всъщност футболът не ме интересува. За мен са важни световните титли, коланите в бокса. От дете мечтая за това. Но трябва първо да мина по пътя. И първата ми стъпка е срещу Пулев, който е много корав съперник", обясни Хюи.

Британска телевизия също ще предава пряко от зала "Арена Армеец" вечерта, в която гвоздеят е двубоят на Кобрата. Преди това ще се бие и брат му Тервел. Вече бе подсигурено и предаването за САЩ, където има доста българи.

Двубоят между двамата трябва да определи задължителния претендент на Международната боксова федерация за пояса на Антъни Джошуа или Александър Поветкин. Джошуа залага всичките си титли в двубоя с руснака, който е на 22 септември на стадион "Уембли" в Лондон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови