Антъни Джошуа: Стареца ще е на мача, но на мама е забранено

ОFFNews 25 април 2017 в 20:48 9627 0

Интересна забрана наложи грамадата от мускули Антъни Джошуа преди защитава световната титла в тежка категория срещу Владимир Кличко в събота. Двамата ще боксират пред 90 000 зрители на "Уембли".

Британецът от нигерийски произход забрани на майка си Йета Одусаня да идва на стадиона в английската столица. Нещо повече, Антъни е забранил на майка си дори да гледа мача пред телевизора. Тя ще чака обаждане след края на двубоя ат братовчед, за да научи развоя.

Световният шампион разкри и защо е взел това решение. Олимпийският шампион от 2012 в Лондон е разрешавал на Йета точно един път да гледа негов мач и от тогава си е казал, че това повече няма да се повтори.

Джошуа смята, че тя ще го разсейва повече, отколкото да го мотивира и да му дава сила. Според него тя ще се притеснява много за него и ще крещи при всеки удар, който той отнася от тежката тупаница на Кличко.

"Моят старец ще бъде край ринга, но на майка ми съм забранил. Това не е точното място, където майка ще иска да гледа детето си", разкри Джошуа.

"Тя е уверена в мен и смята, че ще ми помогне, ако гледа. Но предпочитам да не бъде там и дори по телевизията да не наблюдава срещата. Един от братовчедите ми ще й се обади след мача", каза още Джошуа.

След тежко детство той се проявява като грижовен син. Малкият Антъни взима канабис, бие се по улиците, стига дори до съда. Но боксът го преобразява.

Иначе Антъни беше уверен, че ще бие Кличко. "Ще го размажа като бисквитка", каза мускулестият тип, който още няма загуба на професионалния ринг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови