Агентът на Джошуа: Следващият съперник е Кличко

OFFNews Последна промяна на 06 юни 2017 в 13:00 1462 0

Следващият съперник на Антъни Джошуа няма да бъде Кубрат Пулев, а Владимир Кличко, това каза промоутърът на новия шампион Еди Хърн пред "Скай Спортс". 

"Почти е сигурно, че следващият съперник е Кличко. Това ни е договорката до момента и няма причина да има промяна, стига в последния момент да не чуем нещо друго от Бернд Бьонте (промоутъра на Кличко).

Тази седмица Бьонте и Кличко ще се срещнат и ще разговарят по темата, а ние вече ще мислим за арена. Имаме много предложения - Нигерия, Дубай, Америка и Кардиф, като последният вариант не е най-добър от финансова гледна точка, но пък отново е в рамките на Обединеното кралство.

В близките седмици ще разгледаме всички възможности, но последната информация е, че ще се изправим срещу Кличко. От IBF ще обявят решението си тази седмица за задължителната защита срещу Кубрат Пулев.

Ясно е, че реваншът Джошуа - Кличко ще бъде проведен с уговорката, че победителят ще се изправи срещу Пулев. Няма как да избегнем Пулев, ако реваншът пропадне, следващият противник е Пулев, а иначе той ще е следващият след реванша. От IBF знаят това и се надявам да ни влязат в положение", каза Хърн.