Жена закла бебето си

Мадлен Шишманова 04 септември 2012 в 12:10 2307 2

Циганка закла бебето си .Снимка: Jaime Cooper/sxc.hu
Циганка закла бебето си .Снимка: Jaime Cooper/sxc.hu

Жителка от столичния квартал "Филиповци" закла едномесечното си бебе. Тя му е нанесла 7-8 удара с нож, след което оставила тялото му до мивката.

Малко след случилото се пред дома ѝ се събрали съседи. Тя, мъжът ѝ и първото им дете живеят в барака с общ двор с други членове на фамилията. Убитото дете било второ за семейството, жената се грижела добре за първото, но имала психически проблеми, пише „Телеграф“.

На мястото на инцидента били изпратени полицаи. Докато те оглеждали, бащата на убитото дете плачел и се опитвал да влезе вътре, съседите обаче не му позволили, за да не вижда кървавата картина.Според съседите семейството живеело добре, обаче майката не искала да работи.

Ножът, с който бебето било заклано е открит до безжизненото мъ тяло. Като разбрала, че ще бъде арестувана, майката припаднала и се наложило да я откарат за преглед в болница.

Все още не е изяснено дали е заклала бебето си в пристъп на лудост или има друга причина. Най-вероятната причина са психични проблеми. Според нейните близки тези проблеми са се отключили след разждането на първата й рожба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews