Удар между ТИР и кола в Благоевградско, виновникът избяга

Елица Мартинова 07 август 2013 в 09:46 1836 1

Катастрофа, Архив. Снимка: БГНЕС
Катастрофа, Архив. Снимка: БГНЕС

При неправилно изпреварване автомобил с марка Audi е причинил катастрофа между ТИР и необезпокоявано е напуснал мястото на произшествието.

Инцидентът е станал около 23 ч. снощи на главен път Е-79 край Благоевград. На спускане между местност „Антените“ и квартал „Васил Левски“ автомобил Audi е предприел неправилно изпреварване на ТИР. В същия момент от завоя в срещупосочната лента е изникнала кола Seat с благоевградска регистрация.

За да избегне челния удар с Audi-то, шофьорът на Seat-а е завил рязко вдясно, ударил се е в мантинелата, а след това в камиона и се е завъртял в посока, обратна на движението си.

По време на каскадата между Seat-a и ТИР-а Audi-то е успяло да се промуши между двамата и необезпокоявано е продължило по пътя си.

За щастие при инцидента няма тежко пострадали хора. Водачите на ТИР-а и Seat-a, както и техните спътници, са се разминали само с уплаха.

Полицията е взела показания от участниците в катастрофата и в момента издирва шофьора на Audi-то, който е причинил произшествието и е избягал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови