Станишев ще си мери магистралите с Борисов

08 септември 2012 в 17:32 1835 2

Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че в 4-годишния мандат на правителството на ГЕРБ ще бъдат построени по-малко магистрали, отколкото при тройната коалиция.

Той направи направи тази прогноза по време на Деветия събор на русофилите край язовир „Копринка”.

Станишев поздрави министъра на културата Вежди Рашидов, защото единствен имал куража да признае, че при тази власт този, който се подмазва, си урежда живота и се облагодетелства.

„Остава да каже и имената на хората, които са се облагодетелствали”, добави лидерът на социалистите.

На 5 септември на официалното откриване на ремонтирания Статиричен театър в София Рашидов обяви, че не се подмазва на премиера Бойко Борисов, а тези дето му се подмазвали са си уредили живота. На същата церемония министърът на културата обяви "Аз не съм смешник, аз съм голям смешник".

„Увеличиха безработицата с 200 000, тя вече е над 400 000 и още 250 000 хора, които са обезкуражени. Смазаха малкия и среден бизнес в интерес на своите приближени. Не увеличиха доходите, а ги замразиха. 

Инфлацията отдавна е изяла това, което обещават да увеличат догодина. Това е толкова цинично и наред с това имаме власт, която е станала толкова оядена и арогантна, че вече действително смята, че това, което говорят и лъжат, те си го вярват”, обяви още лидерът на БСП.

Според Станишев БСП набира сили и доказателство за това били събраните близо 750 000 подписа за референдум за строителството на АЕЦ „Белене”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!