Състоянието на хвърлилата се под влака на метрото жена остава тежко

Вероника Шербанова 13 август 2013 в 11:53 2278 0

"Пирогов" СНИМКА: БГНЕС

Хвърлилата се под влака на метрото жена е в тежко, но стабилно състояние. Това съобщиха от болница „Пирогов“, където е настанена тя.

56-годишната жена е настанена в Централна реанимация на лечебното заведение и е поставена на командно дишане, уточниха от „Пирогов“.

Жената се хвърли пред влака на метрото на спирка „Западен парк“ в понеделник. Тя беше откарана в тежко състояние и с опасност за живота в “Пирогов”. Мотрисата е откъснала двата й крака и се наложи да бъде оперирана, обясниха от лечебното заведение.

По думите на изпълнителният директор на “Метрополитен” Стоян Братоев записите от охранителните камери показват, че жената не е била блъсната, а е скочила сама.

Това беше вторият опит за самоубийство на 56-годишната жена. Около 7.30 часа вчера тя е опитала да скочи под мотрисата на станция „Ломско шосе“. Дежурните обаче я забелязали и са я спрели. 56-годишната жена се качила на влака като пътник и слязла на спирка “Западен парк”. Веднага след това жената се хвърлила пред влака, който се движел в обратна посока, обясни Братоев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови