Почина наръфаният от кучета професор

Последна промяна на 08 април 2012 в 11:02 2144 1

Проф. Ботьо Тачков. Снимка: pernikdnes.com
Проф. Ботьо Тачков. Снимка: pernikdnes.com
Тази сутрин в 5.30 часа е починал професор Ботьо Тачков, който беше нахапан от глутница кучета, съобщиха от ВМА. 88-годишният преподавател беше нападнат от глутница кучета в кв. "Малинова долина" в София докато се разхождал. Той получи тежки наранявания по главата и тялото, а заради шока от нападението дни по-късно той получи сърдечна криза.  Няколко дни лекарите от ВМА се бориха за живота му. При първоначалните прегледи стана ясно, че близо 30% от тялото му е нахапано от глутницата. В резултат от нараняванията едното му стъпало трябваше да бъде ампутирано, а зрението му беше сериозно застрашено. Днес професорът е починал от полиорганна недостатъчност, съобщават от болницата. Проф. Ботьо Тачков е един от най-известните българи в Америка. Работил е на Уолстрийт, във външното министерство на Съединените щати, Световната банка и в ООН.
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.04 2012 в 12:00

Бог да го прости човека! Кафка можеше роман да напише: прочул се навън българин, се завърнал в Родината си за да го изядат кучетата на Боснева, Бояджийска и Фандъкова.
Близките му вероятно ще осъдят Общината за голяма сума, която ще дарят някъде. Но нали ви е ясно, че тя ще бъде платена от нашите данъци и такси. Аз не храня улични кучета и не искам моите пари да отиват за това. Искам някак си, пиарката, биоложката и филоложката да платят от джоба си. А лудите кучезащитници да ги ядат любимците им.
Ей, хора, зомбират ли ни, сами ли изтрещяхме? Изнасилват възрастни хора, убиват за 5 лв., палим си колите, псуваме и кълнем комшията... Кога ще насочим освобождаването на негативните енергии в правилна посока - хората, които са ни яхнали, са по-малко от уличните кучета в София.