Победителите от играта на OFFNews "Открий разликите"

Николаос Цитиридис 17 март 2013 в 10:44 1915 0

Марин Райков и Бойко Борисов.
Марин Райков и Бойко Борисов.

Днес станаха ясни победителите от играта ни "Открий разликите". В нея трябваше да напишете разликите между новите и старите министри в страницата на OFFNews във Facebook. 

Ето ги и късметлиите и техните коментари:

Руслан Кънев за разликата между Бойко Борисов и новият премиер Марин Райков: " Тук няма начин да няма разлика. Все пак новият знае няколко езика, а Боко е монолингвист. Новият какъвто и да е, няма как да е толкова прост. И откъм образование го превъзхожда, и откъм кариера - едно е да си дипломат, друго пожарникар и мутра. Което нищо не значи, но поне няма да берем тоя срам..."

Диди Тодорова за разликите между Юлиян Попов и Нона Караджова от Министерството на околната среда и водите:  "Тя управляваше министерството на околната среда и вредите, а той може би ще включи водите."

Цветослава Иванова за разликите между Калин Христов и бившият министър на финансите Симеон Дянков:  "Новия не прилича на Хер Флик :)"

Руслан Кънев ще получи от OFFNews  флашка с 4 гб памет, а красивите дами - тениски на ОFFNews. Печелившите ще бъдат осведомени чрез писмо във Facebook профилите им. Честито!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки