Quantcast

Освиркаха Бойко Борисов пред НС

Последна промяна на 04 септември 2013 в 09:03 7927 55

Бойко Борисов Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов Снимка: БГНЕС

Протестиращи освиркаха лидера на ГЕРБ Бойко Борисов пред парламента при първия му опит да излезе сред демонстрантите.

Два фронта на народна любов и един на народния гняв се отвориха по време на протеста тази сутрин.

Вляво от задния вход (откъм "Ал. Невски'),  се приемат и предават обяснения в любов към управляващите, понеже в тази зона е разположен контрапротестът. Вдясно от служебния вход (откъм будката за пропуски) са привържениците на ГЕРБ, а отпред са хората, които са просто гневни на системата и искат оставка.

Дали защото обърка агитките, председателят на ГЕРБ бе бурно освиркан от хората пред Народното събрание. С бурни викове "Оставка" и "Ууу" протестиращите успяха да го откажат за по-малко от минута от намеренията му да засвидетелства солидарност на демонстрантите.

Борисов реши да се появи на протеста малко преди 9 ч тази сутрин, след като пред журналисти обясни как спадналата подкрепа към партията му след февруарските събития е преодоляна благодарение на промените в ГЕРБ и поуките, които са си взели.

Виждайки, че диалогът няма да се получи, Борисов обърна гръб и си тръгна, последван от охраната си.

След това обаче се насочи към правилното място - будката на пропуски, където симпатизантите на ГЕРБ му засвидетелстваха очакваната подкрепа.

 

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.09 2013 в 12:47

Не съм учуден, те всички са за оплюване, но той заслужава най-много. Не му ли се изпари желанието да ходи в парламента не знам, че чак за нови избори се бори, все едно пак ще го изберат?!

05.09 2013 в 01:02

Абе, Анализаторе, цял свят /от Европа да Америка/ ЗНАЕ за мутренската дейност на Тиквата, само ти го смяташ за чист. Ако все пак един ден решат да го съдят за делата му, ще отидеш ли да свидетелстваш за неговата непорочност? Самият ББ каза, че не трябвало да се ровят в живота му , защото той не бил жена. Самият той каза, че са плащали на медиите по време на неговото властване, за да си осигурят медиен комфорт. По време на управлението му, а и преди това и след това, със всички свои действия е доказвал, че е верен ученик на Тодор Живков и винаги и във всичко се е учил от него. /То пък от къде ли другаде?/ Страната ни е обречена да бъде управлявана от комунисти, както и да се наричат с днешна дата.

05.09 2013 в 00:57

Анал един от тези ,които слязоха от балкана беше Тодор Живков -отговорен за много престъпления през тези 45 години комунизъм. А твоя идол Борисов му беше бодигардче. Помним когато се изцепи ,че Живков бил велик човек. Ти не помниш ли?

05.09 2013 в 00:55

Явно доматите са отишли в туршиите.Следващият път да се посъветва с Цв.ЦВ. Той знае къде са хората на ГЕРБ

04.09 2013 в 23:19

Фактите май само ти не ги знаеш, миличък.И не искаш да ги научиш.А ги има в изобилие.Но затова трябва да си поотвориш малко очите, а не да се пънеш като комсомолец на партийно събрание.

04.09 2013 в 22:43

За хапчета си ти! Дай факти за Бойко, че е мафиот. А олигарсите ще ги търсиш при Олигарски! Бабо, толкова си заблудена - сигурно си объркала хапчетата за сън с хапчетата срещу запек...

04.09 2013 в 22:36

Борисов e време да бъде поставен на място! Kои му се радват - тези дето са солидно обезпечени в подкрепата си за него?!

04.09 2013 в 19:16

Ето такава дезинформация издава намеренията,че няма как да се даде оставката,след като комунистите явно са подписали договор, със Западняците,че сега няма да сдават властта, докато не влезе във сила споразумението което заедно с ДПС и АТАКА те да узаконят и реализират създаването на "Мюсюлманската дъга",която ще тръгне от Турция,ще мине през южната територия на Българи,северна Гърция,южна Македония и ще стигне до Албания.http://zabylgarite.blog.bg/politika/2009/12/22/isliamskata-dyga-i-pravata-na-choveka.459793

04.09 2013 в 18:21

№1 сред мафиотите и сред простаците.Чудесна класация!

04.09 2013 в 18:15

Анализаторе,пий си хапчето!Факти за бойкО,че е мафиот ,колкото искаш и приятелите му ,като "пашата " например и те са за съд!Това са олигарсите,докато не се отървем от тях ,няма да се оправи живота и политиката в България.