Официален старт на Антиправителствената информационна служба

Лилия Христова 21 юли 2013 в 18:47 9692 35

Антиправителствената информационна служба
Антиправителствената информационна служба

От днес стартира Антиправителствената информационна служба, която ще публикува и изпраща съобщения за случващото се на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски.

В понеделник от 10.00 часа ще се състои и първата пресконференция на Антиправителствената информационна служба - с участието на макроикономиста Георги Ганев на тема "Ненужната актуализация на бюджет 2013".

Мястото на провеждане е офисът на открито на Бетахаус на пл. Народно събрание 3.

Целта на новата информационна служба е да публикува точна и обективна информация за протестите срещу правителството.

Информацията в noresharski.com, както и във всяка информационна агенция, е безплатна и свободна за цитиране и препубликуване.

Екипът на noresharski.com е от хора с медиен опит, които ще работят на доброволни начала за каузата на гражданско общество в България. Няма спонсори или политически покровителства.

Освен разпространяването на новини, снимки и видео за медиите, Антиправителствената информационна служба ще организира и пресконференции по различни актуални теми, свързани с правителството и протестите. Те ще се провеждат на площадите "Независимост" и "Народно събрание" и ще се обявяват предварително на медиите.

Всеки може да изпрати новина, снимка и видео за www.noresharski.com, като на страницата "Изпратете сигнал" има указания как това да стане анонимно и безопасно.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews