Quantcast

ГЕРБ: Училища на МВР ще стават центрове за бежанци

Последна промяна на 16 октомври 2013 в 11:37 1315 3

Бежанци.
Бежанци.

Правителството се готви да закрие няколко центъра за обучение на полицаи, за да настани там бежанци, обяви депутатът Веселин Вучков от ГЕРБ, който беше зам. вътрешен министър в правителството "Борисов".

По негова информация ще бъдат закрити училището в Казанлък и полицейско, и пожарникарско училища във Варна.

Така щяло да остане само един обучителен център за кадри на МВР със средно образование - в Пазарджик.

По думите на депутатката от ГЕРБ Аксения Тилева от Казанлък притеснителен е фактът, че на територията на Казанлък, където се готвят да закрият учебен център на МВР и да настанят бежанци, е заводът за оръжия "Арсенал" и има складове за стратегическо въоръжение и взривни материали. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.10 2013 в 13:36

Не ме притеснява това, те са си такива за всичко, едно казват друго правят, свикнал съм.
Обаче дразнещо е да се навиват нещата при това не към някаква разумна позиция, а все към някакъв идиотско- екстремен популизъм - или трябвало едва ли не опълчения и преградни стени, все едно нахлуват татарите и ни залива потоп, и край с родината, изчезнахме понеже няколко хиляди измъчени хора потропали на вратата, или пък още по-лицемерното: всички дето кажат, ама не трябва ли да има някакъв филтър, непременно са фашисти и били събирали доброволни мутренски отряди.
Бива преувеличения, бива популизъм, ама бивол за мезе не бива. :)
Хем, като са дошли и арменците и белоемигрантите руснаци и украинци през ХХвек - не сме били в разцвет, имало е страшно много наши бежанци, ама никой не е ревал тогава, ами им намерили работа и станали уважавани членове на обществото.

16.10 2013 в 11:58

ГРОБ са мега популисти. Въпрос на време беше да захапят темата за бежанците от популисткия край.

16.10 2013 в 11:48

И тези уж първи "европейци" почнаха да плашат българския народ ...
Явно куцо, кьораво и т.н. ще се пробва да упражни остатъчни мисли по темата за сирийските бежанци, все едно досега не са влизали бежанци на наша територия.