Дайнов: МЗ да раздава хапчета на вярващите в конспирацията

20 януари 2013 в 17:08 3226 9

Евгений Дайнов Снимка: Сергей Антонов
Евгений Дайнов Снимка: Сергей Антонов

Притеснен съм, че много българи поддържат теорията на конспирацията а нападението над Ахмед Доган. Тя е напълно невярна в случая. Толкова конспиративни и маниакално-шизофренни теории четох, че призовавам Министерството на здравеопазването да започне да раздава хапчета срещу конспиративни теории."

Това коментира пред Дарик политологът Евгений Дайнов.

"Много е неприятно да се живее в обстановка, в която всеки, въоръжен с пистолет може да влезе навсякъде и да заплаша. Рухването на реда в България е достигнало застрашителни размери. И всеки е изоставен от държавата. Доган е добър тактик, беше усетил преди три години, че е време да се оттегли от поста, защото вреди на политиката на партията. Тогава не успя да се откачи, не го пуснаха. С известно закъснение си тръгна и някой с по-добра репутация като новия лидер Лютви Местан да започна да вади ДПС от изолация", посочи Дайнов.

 "Каква конспирация има тук, след като всички бяхме чели доклада на Доган, преди изобщо да започне конгресът и всички знаехме, че той ще се оттегли от поста. Не може толкова много българи и то образовани да вярват, че това е постановка или конспирация", коментира още политологът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!