Quantcast

Благотворителен базар за деца със специални нужди - София, 21-22 септември

Последна промяна на 09 септември 2013 в 16:17 1372 0

Логото на фондация
Логото на фондация "И аз мога"

Благотворителен аутлет базар в полза на фондация „И аз мога/ I Can Too“ ще се състои в София на 21 и 22 септември в „Бар Оранжево небето“. Организатори са инициативата BazArt.bg и фондация I Can Too.

Базарът ще бъде отворен между 11 и 17 часа, барът се намира под Моста на влюбените край НДК.

На него ще се предлагат нови дрехи от колекции на марката Quelle и разнообразие от немски облекла. Цените ще започват от 5 лева. Артикулите са дарени за целите на събитието от “Дормео”.

„Всеки може да намери нещо за себе си и същевременно да стане благодетел на И АЗ МОГА. Средствата от продажбата на дрехите се даряват за целите на I Can Too“, обявиха авторите на инициативата.

На базара ще се продават якета, пуловери, дънки, спортни екипи, дамски и мъжки елегантни и спортно-елегантни облекла, качествено спално бельо и много други. От BazArt.bg са поканили и много български творци на ръчно-изработени стоки – бижута, ръкоделия и други аксесоари, които ще предлагат изделията си лично на място.

Фондация I Can Too се занимава с подпомагане и интегриране на деца със специални нужди – основно деца с аутизъм. Инициативата подкрепя съществуващи дневни центрове за деца в нужда като: “Център за Надежда” за деца с множествени увреждания, Училище за деца с нарушено зрение „Луи Брайл”, като насочва дарители към тях.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !