Бисери от работния ден на депутатите

Елица Мартинова 25 юли 2013 в 15:19 10609 12

Парламент
Парламент

От близо месец насам на работа в парламента идваха само депутатите на "Коалиция за България", ДПС и "Атака". Днес обаче, след дълга пауза, в пленарната зала влязоха и бившите управляващи. Пълният състав на Народното събрание роди забележителни бисери.

"Акустиката на този парламент не губи нищо от отсъствието на този особен фалцет (на Симеон Дянков)". С тези думи лидерът на ДПС Лютви Местан сподели личните си впечатления за бившия финансов министър на ГЕРБ.

"Трябваше да дадем почивка, вие сигурно сте уморени, не сте свикнали на по-упорито присъствие", направи си закачка с бившите управляващи председателят на НС Михаил Миков.

"БСП се отказва от лявата идеология, какво ще каже на баба Пена, която 60 години е гласувала за тях", укори действията на столетницата Магдалена Ташева от "Атака".

"От предната вечер протестите вече показаха и второто си лице и имат два символа. Единият е пианото, в звука му чуваме туптящото сърце на събуденото гражданско общество, но другият е павето. Да кажем "да" на пианото, "не" на павето", призова в типичния си поет Лютви Местан

Ако имате дълг от 100 лв. в падеж и вземете 100 лв. дълг, за да го платите, колко дълг ви остава и как можете да откраднете от него. Ако ми кажете как може да се открадне, ще се възползвам. Пламен Орешарски

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews