Бащата от кървавата драма сам е посегнал на живота си

11 януари 2013 в 14:33 2588 2

Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС

Една от версиите, по които полицията работи по разследването на петорното убийство в София, е, че бащата на двете деца се е самоубил.

Това съобщи пред журналисти вътрешният министър Цветан Цветанов. Назначените експертизи все още не са приключили.  Аутопсията трябва да установи категорично дали бащата сам е посегнала на живота си.

Снощи полицията откри пет трупа в апартамент в столичния квартал "Гоце Делчев". Все още няма официална версия кой е извършителят на касапницата, при която загинаха 79-годишна жена, дъщеря ú, зет ú и двамата им синове – на 21 и 27 години.

В апартамента са открити четири гилзи. По-големият син е намерен в леглото си и е починал от порезни рани. При него е лежал и бащата, за когото се предполага, че се е прострелял сам в челото.

По думите на Цветанов експертите работят по няколко версии, най-вероятно обаче убиецът е по-малкият син в семейството. Неговото тяло е открито в стаята, в която е намерена и майката на двете момчета. Жената е простреляна в тила, а синът ù - в слепоочията. Бабата е намерена в коридора, също с рана в тила.

"Разберете, ситуацията в апартамента е много сложна. Тези неща не могат да се установят с просто око и веднага", обясни неяснотите по случая вътрешният министър.

"Всички съседи на семейството казаха, че хората са били изключително спокойни, не са били конфликтни. По-буен е бил малкият син, който миналата година е бил лекуван в психодиспансера на 4-и километър. В момента се провеждат разговори с психолога, който е работил с него", уточни Цветанов.

Той заяви, че в апартамента не е открит заглушител - каквото бе първоначалното предположение, тъй като никой съсед не е чул изстрели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!