240 полицаи ще охраняват мача Левски-ЦСКА

Николаос Цитиридис 27 април 2013 в 10:13 2468 0

240 полицаи охраняват Левски - ЦСКА. Снимка БГНЕС/архив
240 полицаи охраняват Левски - ЦСКА. Снимка БГНЕС/архив

240 полицаи ще охраняват мача между Левски - ЦСКА, който ще се проведе днес на националния стадион "Васил Левски" от 16 часа.

Мястото на срещата ще отвори врати от 14:00 часа, като от полицията призовават посетителите да заемат местата си по-рано, за да се облекчи пропускателния режим и да се избегне струпването.

Зрителите ще бъдат проверявани на входовете за опасни вещи и предмети. При необходимост ще бъде извършвана и втора проверка. Няма да се допускат посетители в нетрезво състояние. За осигуряване на спокойното протичане на срещата ще бъдат ангажирани 240 полицейски служители.

По спирките на градския транспорт в София ще има разпределени полицейски служители. Екипи и патрули ще придружават големите групи фенове, които ще се придвижват с автобуси.

От СДВР призовават столичани и гостите на града за двубоя да съобщават в полицията при евентуално възникване или предпоставки за инциденти. Непосредствено преди и след края на дербито по преценка ще бъде ограничено движението по бул. ”Евлоги Георгиев” и ул. ”Гурко“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews