Тежка катастрофа в София, има загинали и ранени

OFFNews 08 май 2023 в 07:13 11657 4

Полиция

Снимка БГНЕС/архив

Зверска катастрофа в столицата

Тежка катастрофа е станала в София на булевардите „Сливница” и „Константин Величков” тази нощ, съобщи Нова тв.

По първоначална информация на място са починали момче и момиче, а други двама са настанени в болница. Шофьорът е на 19 години, тестовете му за алкохол и наркотици са отрицателни. Първоначалната информация, че не е спрял на СТОП палка и гонка с полицията впоследствие беше отречена от полицията.

За случая потвърди и Центърът за спешна медицинска помощ в София пред БТА. "При катастрофа в столицата са загинали двама души" - съобщиха оттам.

В центъра получили сигнала за пътния инцидент 23 минути след полунощ. Веднага изпратили две линейки, но пристигналите екипи само констатирали смъртта на 23-годишен мъж и на момиче на видима възраст около 19 г. И двамата са били пешеходци. Шофьорът на автомобила от катастрофата няма наранявания, уточнява ЦСПМ.

Свидетел на катастрофата писа в платформата „Аз, репортерът“ на бТВ, че колата е черен "Форд", който ударил момиче на пешеходна пътека. От силния удар младата жена е починала на място, а шофьорът е продължил, без да провери в какво състояние е момичето, по посока бул. „Константин Величков“.

Малко преди кръстовището автомобилът му се е блъснал в такси.

Очаква се официална информация от полицията

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1005

4

eagle60

08.05 2023 в 10:49

не ми се ще да го казвам, ама такъв трябва да го хване тълпата преди полицията...

11300

3

yoghurt

08.05 2023 в 09:58

Като продават книжки е така. Инструкторът, който му е продал книжката и ДАИ-аджията който е взел подкупа. Те са виновни. Момчето е едно теленце, мамино синче вероятно.

На мен ми предложиха, масово на други хора са им предложили, късат ги докато не си купят книжка или не си вземат часове. Идиоти, нека се чувстват виновни ако имат съвест.

1000

2

PaulPierce

08.05 2023 в 09:40

След Милен Цветков и Георги Семерджиев не се взеха никакви мерки, джипари продължават да пилят гуми по Черни Връх и по всеки по голям булевард. Явно трябва да сгазят детето на някой министър, за да се направи нещо.

2550

1

alfakentavur

08.05 2023 в 07:35

Нямам думи... Хванали ли са го този? Дано не е поредният с полицейски чадър.

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки