Пети ден продължава издирването на изчезналото момиче от Дупница

В училището на Ивана е разпоредена вътрешна проверка

OFFNews 26 февруари 2024 в 10:15 1770 0

Ивана

Снимка Скрийншот

Изчезналата Ивана от Дупница

И днес продължава издирването на изчезналата ученичка от Дупница. 17-годишната Ивана Георгиева е в неизвестност от вечерта на 22 февруари, когато родителите ѝ са съобщили в полицията в града, че не се е прибрала.

В Районното управление в Дупница работи оперативен щаб, който координира действията на екипите. Екипът се ръководи от директора на Областната дирекция на МВР старши комисар Светослав Григоров. В акцията по издирването на момичето участват служители на МВР от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци. Участват кучета, ползват се и термокамери.

От днес кметът на Дупница Първан Дангов предизвиква вътрешна проверка в училището, където момичето учи, каза по-рано той пред БТА.

По последни данни 17-годишната Ивана за последно е била видяна на училище в четвъртък, където си е оставила телефона. Камери са засекли девойката пред магазин на голяма търговска мрежа.

В Дупница се коментира, че изчезналата 17-годишна Ивана Георгиева е била подлагана на тормоз от съучениците в класа ѝ. Поради тази причина с нея е работил и психолог и психиатър, родителите ѝ са я водили на консултация и в Кюстендил.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!