Мъж е в неизвестност, след като напусна болница в София

OFFNews 13 юни 2017 в 09:17 5710 0

Мъж е в неизвестност, след като напусна болница в София

49-годишният Георги Величков Гюндерски е в неизвестност от една седмица, след като е напуснал болница в София. За това алармира съпругата му Миглена.

Пред OFFNews тя разказа, че на 6 юни мъжът ѝ претърпял инцидент - след като му прилошало, паднал и си ударил главата. Бил приет в местната болница, където констатирали, че Георги има комоцио. Лекарите посъветвали мъжът да бъде транспортиран до болница в София.

Още същият ден Георги бил настанен в столичната "Софиямед", където трябвало да остане за изследвания. От 7 юни обаче той е в неизвестност.

От болницата твърдят, че Георги за последно е видян в 23.00 часа на 6 юни. Тогава той помолил медицинската сестра да изключи системите му. До това време не е имало признаци за влошаване на състоянието му. 

Липсата му е констатирана в 4.00 часа сутринта на 7 юни. Когато от болницата уведомили съпругата на Георги, тя веднага се обадила в полицията в Бобов дол. Същият ден отишла и в болницата в София, където се срещнала с разследващ полицай от 1 Районно управление. 

От МВР изискали записите от охранителните камери, от които станало ясно, че Георги е напуснал болницата в 2 часа сутринта на 7 юни. Интересното в случая е, че това е станало без охраната на болничното заведение да забележи.

Мъжът е обявен за общодържавно издирване, обясниха за OFFNews от МВР. Георги е без документи и без телефон, тъй като вещите му останали в съпругата му в деня на инцидента. 

Миглена търси помощ от всички, които имат информация за местонахождението на мъжа ѝ. 

Ако някой има информация за човека от снимката, моля да се обади на телефон 0898363712, на спешния телефон 112 или в най-близкото управление на МВР. Георги е висок 171 см и е с кафяви очи. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!