Писмото, с което Тупак се разделя с Мадона, отива на търг

ОFFNews 25 април 2018 в 17:05 18888 1

Мадона загуби дело, с което искаше да си върне писмото, с което рапърът Тупак Шакур обявява, че се разделя с нея.

Интимната бележка е част от колекция от лични вещи на певицата, включително касети и четка за коса с косми, която беше предложена на търг от бившата и приятелка Дарлийн Луц.

Певицата успя временно да блокира продажбата на 22-та предмета през юли 2016 г.

Писмото е написано една година преди смъртта на рапъра през 1996 г. То достигна сумата от 100 000 долара миналата година - преди да излезе решението за блокиране на търга.

Мадона и Тупак са се виждали тайно, но певицата заговори публично за това едва наскоро. В ръкописно писмо от 15 януари 1995 г. рапърът казва, че неговият имидж ще пострада, ако хората разберат, че излиза с бяла жена.

"Можеш ли да разбереш това", пише той, "ако се срещаш с чернокож, това по никакъв начин не би застрашило кариерата ти. Напротив, това ще те направи да изглеждаш много по-отворена и вълнуваща", пише Шакур.

Тупак, един от най-продаваните хип-хоп изпълнители на всички времена, коментира и изказване, в което Мадона каза: "Нямам намерение да рехабилитирам всички рапъри и баскетболисти". Именно това изказване се оказало болезнено за Тупак и той е решил да прекрати отношенията си с певицата.

Когато изпълнителят пише писмото, излежава присъда за сексуално насилие. Година по-късно бива убит едва на 25 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!