Мадона се премести да живее в Португалия заради Доналд Тръмп

offnews 02 август 2018 в 15:14 6298 1

Снимка Instagram

Мадона заяви, че една от причините да напусне САЩ и да заживее в Лисабон е американският президент Доналд Тръмп, информира Huffingtonpost.

Поп звездата сподели в интервю за италианското издание на Vogue, че според нея, след като бизнесменът застана начело на Щатите, Америка вече не е хубаво място за живеене. 

Освен това, 12-годишният син на Мадона – Дейвид, развива кариерата си на футболист и наскоро стана част от младежката школа на португалския клуб Бенфика.

„Имах чувството, че се нуждаем от промяна и исках да се махна от САЩ. Както знаете, сега не е най-добрият час за Америка", заяви Мадона пред списанието.

„Не че напускането ми ще направи нещо различно или промени нещо. Просто ми харесва възможността да мога да си тръгна, когато нещо не ми хареса и да поемам рискове“, добави тя.

Мадона никога не се притеснявала да критикува президента. През 2016 година тя сподели снимка на най-големите синове на Тръмп (Ерик и Доналд Тръмп-Младши) и попита кой от двамата е по-голям женчо. На рождения ден на Дейвид пък беше окачила пинята с главата на президента и оприличи избирането му като „шоу на изроди“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови