Четири случая, които доказват, че известните личности са земни хора

OFFNews 22 август 2018 в 14:46 4145 0

Снимка Instagram

Всеки знае колко е разочароващо да срещне своя идол и той да се окаже груб и високомерен. 

Но не всички са такива. Читатели на BoredPanda разказват за своите положителни преживявания с известни личности. В тях те споделят, че звездите всъщност са се държали като земни и мили хора.

1. Робин Уилямс

Жител на Сан Франциско разказва за срещата си със звездата от "Мисис Даутфайър" през 1988 година:

"Докато тичах покрай брега, забелязах Робин Уилямс да седи сам до микробуса си. Попитах го: "Как сте, г-н Уилямс?". Той ми отговори: "Добре съм. Ти от ченгетата ли бягаш?". Това ме разсмя и спрях, за да си поговорим. Той беше абсолютно възхитителен. Плаках, когато разбрах, че е починал."

2. Джим Кери

Читател разказва, че актьорът му е помогнал да стигне до бензиностанция, когато е останал без газ близо до Бел Еър, Лос Анджелис.

"Джим Кери ме качи при него. Казах му, че съм голям фен на "Ейс Вентура" и изимитирах смеха му от филма. След това и двамата подадохме глави през прозорците и започнахме да се смеем. Плати бензина ми и ме закара обратно до колата ми. Това беше най-великият момент в живота ми!".

3. Том Ханкс

"Срещах Том Ханкс на касата в един супермаркет. Когато го видях, изкрещях като луд "Форест Гъмп" е любимият ми филм!". Той се обърна и ми се усмихна. Оказа се, че това е и неговият любим филм. После продължихме да говорим за кино, а когато дойде неговият ред, той поиска да плати водата ми. След като излязохме от магазина, ми каза с гласа на Форест Гъмп: "Ти си една прекрасна млада дама. Винаги помни: Животът е като кутия с шоколадови бонбони, никога не знаеш какво ще ти се падне", разказва потребител с името amandeezie.

4. Киану Рийвс

Историята е от преди години, когато разказващият е бил тийнейджър.

"Срещнах Киану Рийвс в Ню Йорк. Изкрещях по него "Хей, Нео!" и изимитирах движенията му от филма "Матрицата". Той ме погледна, засмя се и направи същото. Това е страхотен спомен, защото можеше да се обиди на реакцията на едно дете. Вместо това, той ме развесели."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови