''Аеросмит'' отлагат турнето си заради заболяване на Стивън Тайлър

OFFNews 30 септември 2023 в 21:14 2273 0

Стивън Тайлър

Снимка Getty Images

Стивън Тайлър

Фронтменът на "Аеросмит" Стивън Тайлър има сериозни проблеми с ларинкса и отмени оставащите дати от световното турне на бандата за неопределен период през 2024 година..

“За съжаление, проблемът на Стивън е по-сериозен, отколкото се предполагаше първоначално", се казва в изявление на групата.

Лекарят на фронтмена e потвърдил, че освен увреждане на гласните струни, той е наранил и ларинкса си, което изисква постоянни грижи.

По-рано 75-годишният Тайлър разкри, че има проблем с гласните струни. Той каза, че това ще попречи на изявите му за 30 дни напред и групата отложи шест дати от турнето си.

Заради здравословното състояние на вокалиста, групата анулира всички планирани концерти от турнето "Peace Out" за 2024 г. Новите дати не са уточнени.

Рок бандата уверява феновете, че Стивън Тайлър "получава най-доброто медицинско лечение, за да се гарантира бързото му възстановяване,... търпението е от съществено значение".

"Съкрушен съм, че няма да бъда с "Аеросмит", моите братя и невероятните "Блек кроус", както и с най-добрите фенове в света", написа Тайлър в изявление.

"Обещавам, че ще се върнем веднага, когато можем!", добавя фротменът.

"Аеросмит" започна турнето, обявено като прощално, с планирани 40 концерта. То стартира от Филаделфия, САЩ, и трябваше да продължи до 29 февруари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика