Нойнер очаква силен сезон за Домрачова

OFFNews Последна промяна на 07 ноември 2017 в 14:39 1857 0

Германската легенда в биатлона Магдалена Нойнер очаква силен сезон от представителката на Беларус и съпруга на Оле Ейнар Бьорндален Дария Домрачова.

Двукратната олимпийска, 12-кратна световна шампионка и трикратна победителка в генералното класиране за Световната купа обяви, че ще следи с най-голям интерес именно представянето на Домрачова, която през миналата година стана майка, но се завърна на пистата само четири месеца по-късно.

За Нойнер интерес ще представлява и как ще се представи сънародничката й Лаура Далмайер, която ще бъде натоварена с големи очаквания.

"Лаура е силна психически и едва ли ще се поддаде, но кой знае? Ако продължи просто да си върши работата, то ще повтори успехите си. Тя е достатъчно опитна, има доста стартове за Световната купа и е показвала, че може да се справя с натиска.

Много интересно ще е и около Домрачова. Тя показа силни резултати през миналия сезон, независимо от раждането. През лятото вероятно е подобрила още повече формата си.

Мисля, тя и съпругът й Оле Ейнар взаимно се мотивират да се движат напред. Смятам, че и двамата ще имат силен сезон", коментира Нойнер пред АRD.

Публикация, споделена от Darya Domracheva (@dadofun) на утрин/вечер ST

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови