Безплатни прегледи в столичната Пета МБАЛ

OFFNews 06 юни 2022 в 14:41 2070 0

МБАЛ

Снимка БГНЕС

МБАЛ "Княгиня Клементина"

Безплатни профилактични прегледи по 5 вида специалности ще се провеждат през юни и юли т.г. в общинската болница "Княгиня Клементина", известна като Пета градска – съобщи директорът на здравното заведение д-р Борил Петров.

До края на този месец желаещите могат се запишат за преглед по "Очни болести", а по "Гастроенетрология", "Урология", "Педиатрия" и "Физикална и рехабилитационна медицина" прегледите ще продължат и през юли.

Графиците по отделните специалности и телефоните, на които желаещите да си запазят час, могат да се намерят на сайта на МБАЛ "Княгиня Клементина"

През април и май безплатни профилактични прегледи по различни специалности бяха организирани и в общинските Втора МБАЛ и Четвърта МБАЛ, както и Втора САГБАЛ "Шейново".

Кампаниите на лечебните заведения имат за цел да привлекат вниманието на гражданите към собственото им здраве и необходимостта от профилактика. Колкото по-рано бъде установено едно заболяване, толкова по-бързо то може да бъде преодоляно или напълно излекувано, твърдят лекарите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!