Пламен Константинов: Българите мразим 100 пъти повече, отколкото обичаме

OFFNews 18 юли 2017 в 21:30 3597 0

Интересни размисли за българската психология направи селекционерът на волейболистите Пламен Константинов. Той анализира положението преди Европейското първенство за мъже в Полша.

"Не ме е страх от отбори, които мразим. Българите мразим 100 пъти повече, отколкото обичаме. Това може би ни е проблемът като нация", каза Гибона. И призна, че след първенството ще прави анализи дали волейболистите още са разделени на групи.

"Така е било винаги. Този е с онзи, онзи е с другия. Винаги делим нещо! Задължително. Обаче ако питате когото и да е от нас - какво делим, никога няма да ви отговори. И аз не знам! Но делим!", каза Пламен.

„Лично нашето желание е да играем до последно, до крайната фаза на първенството. Ще търсим пробив в четворката“, уточни после Константинов по отношение на целите.

От отбора, който се класира на девето място в Световната лига през миналия месец, отпаднаха Димитър Маринков, Жани Желязков и Любомир Агонцев, а към подготовката на тима на тяхно място се присъединиха Тодор Алексиев и Велизар Чернокожев.


Евро 2017 в Полша започва на 24 август, а българите са група с Русия, Словения и Испания. Ако вярваме на Пламен Константинов, а има защо, дано ги мразим всичките! 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !