Новата ни анкета: Кое предложение за туристическо лого на България предпочитате

ОFFNews 15 април 2016 в 13:52 11638 13

Новите предложения за туристическо лого на България.

Седем предложения ще спорят за ново туристическо лого на България. Те са избрани от жури сред общо 183 получени идеи за визия на новото лого на страната.

От туристическото министерство подчертават, че класираните лога отговарят на зададените технически и художествени критерии, като повечето залагат на комбинацията от картина и типография и отразяват важни за България символи.

Предстои да се проведе и жребий, в присъствието на нотариус, за определяне представителите на бранша и медиите, които ще участват в широкото жури и ще направят финалния избор на нова туристическа графична визия на България в края на април.

Победителят ще изработи т. нар. brand book с графичната концепция и изисквания за използване на графичната визия, като това ще струва 10 хил. лв.

OFFNews ви предлага да дадете своята оценка на предложенията, като гласувате в нашата анкета. Всички лога може да видите в нашата галерия, прикрепена към тази дописка, или в раздел "Фото" в сайта ни. Под всяка от снимките има номер, който отговаря на номера в анкетата.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!