Новата ни анкета: Кое предложение за туристическо лого на България предпочитате

ОFFNews Последна промяна на 15 април 2016 в 13:52 11079 13

Новите предложения за туристическо лого на България.

Седем предложения ще спорят за ново туристическо лого на България. Те са избрани от жури сред общо 183 получени идеи за визия на новото лого на страната.

От туристическото министерство подчертават, че класираните лога отговарят на зададените технически и художествени критерии, като повечето залагат на комбинацията от картина и типография и отразяват важни за България символи.

Предстои да се проведе и жребий, в присъствието на нотариус, за определяне представителите на бранша и медиите, които ще участват в широкото жури и ще направят финалния избор на нова туристическа графична визия на България в края на април.

Победителят ще изработи т. нар. brand book с графичната концепция и изисквания за използване на графичната визия, като това ще струва 10 хил. лв.

OFFNews ви предлага да дадете своята оценка на предложенията, като гласувате в нашата анкета. Всички лога може да видите в нашата галерия, прикрепена към тази дописка, или в раздел "Фото" в сайта ни. Под всяка от снимките има номер, който отговаря на номера в анкетата.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.04 2016 в 22:23

Имаме си бранд: Like.Bulgaria
който за за жалост не е включен.
Няма нужда от това бездарие и безидейност горе на картинката.

15.04 2016 в 22:13

Страотна концепция, аз бих избръл сичките в небивълъ пулимитизасия! Ще се получи дракон, на жултосин червенобял кон, който ще препуска към слънцето под вода и ще символизира идиокрацията и моралният пудем на българската политика и ултрапрофесиуунализаам и ще създаде нова тенденциа в торизмъ наречена сатирично олигофриничен политически туризъм където депуткотати министри и шефофе на агенции и служби ще жонглирът пу световфарите на Суфия.
БКАГОДАРЯ!
Глъдувъйте за мен Важ,
Кандидат Президент

15.04 2016 в 17:28

Не мога да повярвам, че няма талантливи хора в таз държава... Всичките лога изглеждат като от една друга епоха. Да не казвам, че само ние българите бихме ги разбрали, на чужденците нито лъвове, нито шивици, нито старобългарски шрифтове им говорят нещо.... Жалко

15.04 2016 в 16:05

Чувствам се цензуриран.
Моето предложение защо го няма?
Малко ли са щедрите 15+7=22% от крайната сума?
Ма много сте алчни бе!
2 ПЪТИ ДЕСЯТЪК И 2% ОТГОРЕ!
Нямат насищане днешните думократи.

15.04 2016 в 15:27

В логото трябва да фигурира символ, който да подсказва и показва същността на България. Например - бронзовата розета от Плиска, нещо от глаголицата, мадарския конник... .
Шарени рози и коне всички народи могат да си изрисуват.

15.04 2016 в 15:25

Вековното потъпкване на култура и история даде резултат. Някой от тези дали е чувал за златно сечение за по-голямо въздействие? Пишете в гугъл golden ratio logo и вижте как в чужбина ги учат да правят лога.

А онова с розата на бкп за което герп платиха милиони без да го ползват защо няма разследване и съд? Това е кражба!

15.04 2016 в 15:14

Логото на Чавдар Николов е най-.

15.04 2016 в 14:47

Цялата българска креативна мощ в седем картинки. Лузери и некадърници, тва е положението.

15.04 2016 в 14:47

За да направя съвсем пакетно предложение, към логото което предложих върви и следния девиз,който е нагло краднат от Malaysia-truly Asia, но то пък кой от вас може да каже че в министерството му НЕ се краде, така че ето:

Bulgaria-truly Diarrhea...

Айде, готови сме за летния сезон НА СЛЪНЧАКА МАЙНААААААА!

15.04 2016 в 14:39

Стилизираното селфи на Радан мисля че е без конкуренция...