20 дипломати без вратовръзки дойдоха на родното Черноморие

OFFNews 08 юни 2015 в 16:04 10582 1

Посланици на 20 държави заседават в СПА хотел „Зорница сендс”. Гостите от Беларус, Украйна, Южна Африка, Венецуела, Египет, Казахстан, Оман, Индонезия, Азербайджан, Куба, Венецуела, Грузия, Палестина, Йордания, Ливан, Йемен, Либия, Ирак, Алжир и др., бяха официална визита на българското Черноморие.

Превърналата се в традиция среща е част от инициативата за изграждане на един мирен, съзидателен и хармоничен свят, подпомогнат от дипломатическите мисии в пратньорство с бизнеса. Визитата под надслов „Пътуване без вратовръзки“, е по покана на г-н Веселин Кошев, председател на Европейско движение за демокрация и Алианс България Франция Елзас 2012, г-н Георги Георгиев член на Ръководството на двете структури, председател на Българо – иранската търговско промишлена палата и собственик на Строително предприемачески холдинг ЕООД.

Домакин и спомоществовател на традиционната среща „Пътуване без вратовръзки” е г-жа Зорница Георгиева, собственик на СПА хотел „Зорница сендс“ в Елените. След поредицата от официални срещи, гостите се потопиха в уютната атмосфера на СПА хотел „Зорница сендс”, посетиха к.к. Слънчев бряг, насладиха се на древното изящество на стария Несебър и опитаха от вълнуващатата винена колекция на „Шато Медово“. Г-жа Зорница Георгиева инициира учредяването на „Международен дамски клуб на приятелството.” В програмата на новосъздадения клуб залегна решаването на културни и политически въпроси и идеи, подкрепени от бизнеса и дипломацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews