Предложете снимка за дизайн на циферблата на Huawei Watch GT 2 Pro и можете да го спечелите

OFFNews Последна промяна на 15 октомври 2020 в 11:45 4197 0

Huawei България стартира нова игра, в която дава шанс на един от феновете си да спечели най-новия смарт часовник на марката - Watch GT 2 Pro. Играта е вдъхновена от неговата иновативна функция HUAWEI Share OneHop, с която снимка от Huawei смартфон може да се прехвърли директно като дизайн на циферблата на новите смарт часовници Watch GT 2 Pro и Watch Fit, отскоро налични и на българския пазар.

Предложенията, заснети с Huawei смартфон, могат да се изпращат като коментари под който и да е от следните два поста на официалната страница на Huawei Mobile в България:

 https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/videos/995279314281298

 https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/videos/1246840362347656

Потребителите могат да участват с произволен брой предложения до 23 октомври, след което тричленен екип на Huawei България ще избере и награди най-оригиналната снимка, подходяща за дизайн на циферблат на Watch GT 2 Pro. Пълните условия на играта могат да се видят тук.

Huawei Watch GT 2 Pro идва с премиум дизайн и материали – стъкло от сапфирен кристал, керамичен гръб и корпус от титаниева сплав, които го правят освен красив, и много удобен, лек и ергономичен. Поддържа над 100 спортни режима, до 2 седмици живот на батерията, безжично зареждане от съвместим с функцията смартфон, и подобрен мониторинг на стреса, качеството на съня, пулса и наситеността на кръвта с кислород. Повече за него може да научите тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови