HUAWEI WATCH D – смарт часовникът, който мери кръвно налягане, вече е в България

OFFNews 07 март 2023 в 12:10 9111 0

HUAWEI WATCH D

Снимка HUAWEI

HUAWEI WATCH D – смарт часовникът, който мери кръвно налягане, вече е в България

Дългоочакваният модел на Huawei - HUAWEI WATCH D, смарт часовникът, който предлага измерване на кръвно налягане, съставяне на електрокардиограма и мониторинг на още куп здравни и лайфстайл параметри, вече е наличен на българския пазар на препоръчителна цена от 799 лева.

HUAWEI WATCH D дава удобството и комфорта да измерваш важни здравни параметри навсякъде, по всяко време, от компактно устройство на китката ти. Сред мощните му здравни функции е съставянето на електрокардиограма и за първи път в модел на марката – за измерване на кръвното налягане. Той е смарт устройство, специално разработено да бъде винаги с тези , които търсят ежедневен контрол на здравето си.

Технологията на смарт часовниците непрекъснато еволюира от 2000 г. насам. С премиерата на HUAWEI WATCH D виждаме революционни функции в областта на управлението на здравето.

Здравен асистент на китката – качествено нов софтуер за смарт часовници.

HUAWEI WATCH D е не само компактен апарат за измерване на пулс и кръвно налягане. Той е пълнофункционален смарт часовник, който освен следене на множество здравни параметри като непрекъснато засичане на кислородното насищане на кръвта и температура на кожата, прави научно базирано проследяване на качеството на съня и нивото на стрес , и поддържа над 70 спортно-тренировъчни режима . При това потребителите на HUAWEI WATCH D вече могат да споделят резултатите от тренировките си с популярното приложение и социална мрежа за тренировки Strava. След активиране на споделянето на данни, те могат винаги да имат достъп до събраните от смарт часовника резултати през уеб сайта на Strava.

Електрокардиограма, която разбира сърцето ви

HUAWEI WATCH D е оборудван у с високопроизводителен ЕКГ модул, чрез който се засича детайлно работата на сърцето и веднага се генерира ЕКГ доклад. Той поддържа още ЕКГ мониторинг и напомня на потребителя да направи ЕКГ измерване, ако засече нетипичен сърдечен ритъм.

Иновативен хардуер за точно измерване на кръвното налягане

При традиционните часовници точността на измерване на кръвното налягане често се влияе от позицията на китката и от това колко те са стегнати около нея. Благодарение на специалните модулни каишки с различни размери, сензора с висока резолюция, контролната верига за обратна връзка и бавния въздушен поток при HUAWEI WATCH D, отклонението при получените данни е в рамките на едва ±3mmHg .

В специален смарт режим моделът предлага 7 дни живот на батерията , достатъчно дълъг, за да не изисква често зареждане и да дава комфорта на надежден здравен асистент, който е винаги с вас.

Можете сами да го изпробвате

HUAWEI WATCH D вече е наличен в търговската мрежа на Yettel, A1, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп. Можете да го разгледате, да измерите кръвното си и да придобиете впечатления от първа ръка за неговото удобство и начин на работа в над 50 физически магазина на Yettel и А1 в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Перник, Дупница, Плевен, Пловдив, Благоевград, Ямбол и Пазарджик, в магазините на Зора в Драгалевци, Пловдив и Бургас, и на Технополис в Младост, The Mall, Paradise Center и Serdica Center в София.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Кристин Димитрова: седмокласниците писаха по разказа ѝ, а медиите я представиха като майката на Папи Ханс (подкаст)