Васил Божков регистрира ФК ЦСКА - София

OFFNews Последна промяна на 25 юни 2015 в 22:43 10379 10

Ново дружество - ФК ЦСКА - София вече е записано в Търговския регистър.

Едноличен собственик на капитала е "Нове холдинг".

В Съвета на директорите влизат Васил Божков и сина му Антон, както и Димитър Ганев и Цветомир Найденов.

Предметът на дейността на дружеството е "Участие във футболните първенства на Република България, в А, Б и В футболни групи и турнирите за купата на България, администрирани от Българския футболен съюз и Българската професионална футболна лига..."

Адресът е "Драган Цанков" 3 - т.е. на стадион "Българска армия".

Според юристи има вероятност новото първенство да започне с 2 отбора с името ЦСКА. Според тях най-вероятно е и двата да започнат във В група, но са възможни и други варианти.

По-рано стана ясно, че Гриша Ганчев стои зад намерението си да се ангажира с ЦСКА. Спортният министър Красен Кралев беше категоричен, че не трябва да има два клуба с името ЦСКА.

Междувременно НАП обяви търг за марката ЦСКА. Първоначалната цена е 3,7 млн. лв.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.06 2015 в 12:29

ЦСКА бе превърнат във "велик" клуб не от спортистите си - а от "Партията". # Целта беше да се демонстрират "предимствата" на социалистическия спорт пред очите на народа и света. # "Партията" създаде ЦСКА за да покаже на народа на България, че това е отборът на червената власт, която е решена на всичко заради него и по никакъв начин няма да допусне друг отбор да го задмине! # Всички "постижения" на ЦСКА са дирижирани от "Партията" и не може да бъдат считани за плод на честна и коректно провеждана спортна дейност , нито за постигнати чрез спазване на спортни правилници ! # "Постиженията" на ЦСКА бяха плод на създадените от "Партията" неравни състезателни условия, при които цялата им конкуренция бе умишлено притискана, за да се даде път на партийния отбор и да се попречи на останалите да му отнемат титлите, които "Партията" бе определила за ЦСКА ! # Т.н. – всички честни съдии, които не подкрепяха ЦСКА получаваха призовки за „запас”, където маршеруваха до припадък. # А всички спортни таланти принудително „отбиваха” военната си служба в ЦСКА (справка Христо Бонев) . .

27.06 2015 в 07:59

а колко отбори има Левски ;Локомотив

26.06 2015 в 20:14

Как разбрахте, че е регистрирано такова дружество?
Документи за доказателство?
В момента няма такова регистрирано дружество в ТР.
Нито пък има подобно с управител и/или собственик Васил Божков.
За сега ми се струва малко измислена новината.

26.06 2015 в 13:43

На мен пък повече ми хареса идеята на Венци Стефанов да ги прекръстят на "Червени ескадрони" :)

26.06 2015 в 11:04

Аз ще съм за това ЦСКА, в което е Лупи. Без него някак си не мога да си представя отбора....

26.06 2015 в 10:12

Да го беше регистрирал като ЦСКА Септемврийско знаме.

26.06 2015 в 07:20

Значи може да има дИерби между ЦСКА и... ЦСКА. Играчите ще играят, за който даде повече пара. смЕх, смЕх, та чак тъжно ми става...

26.06 2015 в 07:19

Значи може да има дИерби между ЦСКА и... ЦСКА. Играчите ще играят, за който даде повече пара. смЕх, смЕх, та чак тъжно ми става...

26.06 2015 в 00:32

Бившия собственик на еврофутбол за което в парламента бяха гласували разни закончета правещи го монополист. Поредното доверено лице на задкулисието. Известните тимове винаги са били в ръцете на хора с интерес от обществен контрол. Не е тайна че футболът обединява големи общности и им носи радост и поводи за гордост каквито днес има само в градчето Разград където избраха Пеевски за депутат с преференция. Ще видим какво ще излезе аз видях че в един ден около 3 столични клуба се случиха сензации, а от КТБ знам че непредвидени работи на високо ниво няма. Всичко е в календарчето.

25.06 2015 в 23:19

Защо да няма две или няколко ЦСКА-та ? # След като има дузина БКП-та (червено, синьо, жълто, зелено, екологично, турско, македонско, милиционерско, пожарникарско, банкерско, патриорично, реформаторско, и т.н. и т.н.) ?