Петричев към БГ феновете на Арсенал: Елате с еленски рога!

OFFNEWS 01 ноември 2016 в 15:54 4354 0

Размяната на реплики между ръководството на Лудогорец и българските фенове на Арсенал продължава с пълна сила часове преди мача между двата отбора от Шампионската лига тази вечер на "Васил Левски".

Войната пламна след забраната, която наложиха от Лудогорец да не допуска зрители с атрибути на Арсенал извън сектора за гости под предлог мерки за сигурност.

На практика обаче повечето от закупилите билети хора са именно фенове, дошли да гледат Арсенал и мярката засяга изключително тях. Освен българи, на стадиона ще има привърженици на "артилеристите" и от съседни държави.

Вчера от официалния фенклуб на Арсенал в България призоваха всеки да дойде с шапка на Дядо Коледа на мача. Така едновременно ще бъде спазена забраната, а в същото време трибуните ще почервенеят и ще се окаже необходимата подкрепа на лондонския тим, който играе за първи път в София.

"Не виждам нищо лошо в тази идея. Само че аз мога да им предложа нещо друго. По-добре да сложат по едни еленски рога. Защото отборът на Арсенал им сложи точно такива.

Нали видяхте какво бе отношението на англичаните към българските фенове на летището. Затова ще ги посъветвам да пишат протестно писмо срещу техните любимци. Те само скачат, а Арсенал отпусна само 100-150 билета за българските фенове.

Ако не бях съдействал, нямаше и да помиришат Арсен Венгер. Искам да благодаря на десетките хиляди българи, които ще присъстват на "Васил Левски" и ще подкрепят Лудогорец в тази студена ноемврийска вечер", коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев пред Спортал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови