Майка жигосала бузата на бебето си със запалка във формата на усмивка

OFFNews Последна промяна на 15 август 2015 в 17:26 9500 4

Снимка PA

Съдът в Лестършър

Майка, изгорила бузата на 16-месечното си бебе със запалка във формата на усмивка, беше осъдена и хвърлена в затвора, пише британският в. "Guardian".

Съдия Филип Хед заяви, че действията на 25-годишната жената са били отвратителни и я осъди на 4 г. затвор.

Майката отрече да е извършила жестокостта спрямо детето, извършена през месец май 2012 г.

Тя изглеждаше напълно безчувствена, седейки на подсъдимата скамейка, докато съдията четеше присъдата.

"Злоупотребила сте тежко с детето си. Има само една дума за това: жигосване. Вие сте жигосали лицето на вашата собствена дъщеря по начин, който ще бъде видим до края на живота й. Жигосали сте детето си предумишлено. Това е отвратително", заяви съдия Хед.

Майката, чието име не се спомнава, беше осъдена също за това, че не е спазила изискването да потърси медицинска помощ за дъщеря си, както и че дори не я е посетила в болницата, когато е била повикана при друг инцидент - когато момиченцето счупило крак.

Инцидентът се е случил в апартамент в северозападната част на графство Лестършър, Англия.

Адвокатът на жената, Джъстин Макклинтък, заяви, че клиентката му е била "наивна и незряла", но прие, че тя е причинила "дълбоко неприятна травма" на дъщеря си. Той добави, че жената е загубила попечителството над децата си.

"Това се е случило, когато тя е била само на 22. Тя не е била способна да се грижи за тях и да се държи като тяхна майка", каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови