Лукойл Академик пак отстъпи на Валенсия

Васил Георгиев 07 декември 2011 в 09:20 1362 0

IMG_1811
Снимка: Сергей Антонов


Най-резултатен за „студентите” беше хърватският център Бруно Шундов, който отбеляза 17 точки и овладя 7 борби, а гардът Ламонт Мак приключи с 10 точки.
 За домакините в последния си мач преди връщането в Сан Антонио бразилският централен нападател Тиаго Сплитер се отличи с 18 точки и 8 борби под кошовете.

"Искам да поздравя отбора на Валенсия зарада страхотния двубой. Ключът беше агресивната им игра. Ние не бяхме толкова тежки двубои до момента", призна наставникът Арсич. Колегата му Франсиско Олмо заяви, че за него е чест да бъде треньор на играч като Тиаго Сплитер и му благодари за представянето. Той определи победата над Лукойл Академик като трудна, но заслужена. В другия двубой от групата АСВЕЛ Вильорбан отново не срещна трудности с белгийския Остенде и го победи във Франция с 83:65. Така, ако българският отбор иска да продължи участието си на осминафиналите, ще трябва да победи състава от Лион в последния кръг като гост. Двубоят е на 20 декември. Преди това, на 13-и, Лукойл приема Остенде. Класиране в група "D" на турнира "Юрокъп" след IV кръг 1. АСВЕЛ 3-1 2. Валенсия 3-1 3. Лукойл 2-2 4. Остенде 0-4.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews