Любо Ганев се кандидатира за шеф на волейболната федерация

OFFNews Последна промяна на 04 септември 2015 в 16:08 3502 3

Любо Ганев

Заместник председателят на българската федерация по волейбол Любомир Ганев обяви официалната си кандидатура за шефското място, което в момента се заема от Данчо Лазаров.

Ето какво написа в изявление до медиите легендата на родния волейбол:

До Председателя на УС на БФВ
Копие: До членовете на УС на БФВ


ЗАЯВЛЕНИЕ

От Любомир Ефтимов Ганев, Зам. Председател на БФВ, член на УС на БФВ

Уважаеми господа,

Във връзка с наближаването на датата за провеждане на Извънредно Общо Изборно събрание на БФВ бих искал да получа Вашето съгласие като дългогодишен член на УС на БФВ, да бъде одобрена моята кандидатура за Председател на УС на БФВ.

Като дългогодишен член на УС на БФВ съм запознат изцяло с целите, задачите и проблемите на БФВ. Бих искал, въз основа на моите познания, контакти и опит като Председател на УС на БФВ да спомогна за развитието на волейбола в България чрез модерни методи на управление, привличане на нови спонсори и всякакви други похвати за популяризиране на волейбола в България и подобрение на условията и материално-техническата база на клубовете.

Всички знаете, че публично заявих моята кандидатура за 2016 година пред Вас и медиите още преди близо 7-8 месеца, поради факта, че нашия уважаван Президент г-н Данчо Лазаров заяви на последното Общо Изборно събрание на БФВ през 2012 година, че това му е последен мандат. Аз нямах никаква идея да се кандидатирам преди Редовното Общо Изборно събрание на БФВ през 2016 година (до 6 месеца след Олимпиадата), но поради свикването на Извънредно Общо Изборно събрание на БФВ през месец Октомври 2015 година и готвените промени в Устава на БФВ специално в частта за избор на Председател и членове на УС, разбрах, че подготвеното Извънредно Общо Изборно събрание на БФВ има за цел не само да потвърди мандата на избраните през 2012 година Председател и членове на УС до провеждането на Редовното Общо Изборно събрание на БФВ през 2016 година, но също така и да увеличи мандата за управление за още 2 или повече години. Именно затова съм длъжен да подам сега моята кандидатура за Председател на УС на БФВ, която е предварително заявена пред Вас и българското общество още преди доста време.

Всички знаете какво съм постигнал в българския волейбол и как винаги съм се стремял да помагам за развитието му през последните около 10 години през които съм бил винаги член на УС на БФВ, помагал съм за намирането на спонсори и приятели на българския волейбол. Никога не съм влизал в конфликти с други членове на УС на БФВ, спазвал съм стриктно Устава на БФВ и съм помагал за популяризирането на волейбола.

Надявам се на Вашето положително одобрение на моята кандидатура за Председател на УС на БФВ, като с общи усилия направим още по-добър имиджа на българския волейбол.

С уважение:

Любомир Ганев
София 01.09.2015 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!