Кристиано Роналдо избран за най-добър футболист на 2014 година

ОFFNews 30 декември 2014 в 09:39 5075 1

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо спечели спечели приза за най-добър футболист през 2014 година на наградите Globe Soccer Awards, които бяха раздадени на официална церемония в Дубай.

"Надявам се тази награда да е добър знак и за "Златната топка". Щастлив съм, тъй като това е още един трофей, който оценява моята работа през тази година. Благодаря на всички в Реал Мадрид – на играчите, на треньора – това беше невероятен сезон за нас, спечелихме четири трофея и сме един от най-добрите отбори в света”, каза Роналдо по време на церемонията. 

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти също получи приз от Globe Soccer Awards. Той стана най-добър треньор на вече отминаващата 2014 година.

Останалите награди също отидоха при Реал Мадрид. Хамес Родригес получи наградата за откритие на годината, а президентът на тима Флорентино Перес беше избран за най-добър президент на 2014 година.

Очаква се тази година Роналдо да спечели и втората си поредна „Златна топка”. Той ще се бори с Лионел Меси и Мануел Нойер за отличието. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови