Изхвърлят Реал Мадрид от Купата на Краля заради наказан руснак

Последна промяна на 03 декември 2015 в 12:03 2807 1

Отборът на Реал Мадрид вероятно ще бъде дисквалифициран от Купата на Краля в Испания, въпреки убедителната си победа снощи с 3:1 срещу тима на Кадис.

Причина за изхвърлянето на гранда от турнира е, че руският халф Денис Черишев е влязъл в игра, а все още е трябвало да търпи наказание от миналия сезон заради натрупани картони още от престоя си във Веляреал, показа справка на изданието Cadena Cope, цитирано от Sportal.

В правилника на испанския футбол ясно пише, че при такова нарушение отборът се наказва с изхвърляне от турнира.

Снощи проблемният халф Черишев игра като титуляр и отбеляза гол още в 3-тата минута, като руснакът бе заменен в началото на първото полувреме от Ковачич.

Мълвата, че Черишев не трябва да е в игра заради наказанието си тръгна на трибуните още по време на мача и въпреки загубата си, от тима на Кадис очакват да продължат напред в турнира по служебен път.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.12 2015 в 13:04

Не съм нито ЗА Русия нито ЗА Запада, а само и единствено ЗА България, но ми се струва крайно ненужно и пошло да пишете в заглавието "руснак". Дали ако наказания играч беше Варан щеше да пише "франзуцин" ? С тези "гръмки" заглавия ставате малко като clickbait сайт, а претендирате да сте от малкото останали адекватни медии.