Иво Тонев: "Левски" никога не би поканил изпълнител като Цеца Величкович

OFFNews 18 май 2015 в 20:33 3794 1

"Ако изобщо решим да проведем подобно събитие, никога не бихме поканили такъв тип изпълнители. Нашият поглед е по-различен".

Tова заяви председателят на УС на "Левски" Иво Тонев, запитан от журналисти дали "Левски" би поканил изпълнителки като Цеца Величкович за евентуално откриване на сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", както направи "Лудогорец" при откриването на новата си трибуна.

Именно след това откриване босът на разградския отбор Кирил Домусчиев, нарече журналист "олигофрен", а за събитието пристигна с правителствен хеликоптер премиера Бойко Борисов.

Най-рано в края на септември "Левски" ще може да направи подобно събитие, но и това не е сигурно. Ако се прави козирка над сектора, откриването ще бъде забавено, каза Тонев. По думите му издигането й ще наложи използването на големи кранове и скеле пред трибуните.

Запитан каква ще бъде съдбата на сектор "Б", Иво Тонев сподели, че не може да каже дали ще започне реконструкция му и подчерта, че трябва да бъде подходено много внимателно по отношение на строителството на другите сектори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews