"Александър Томов да покаже данъчната си декларация и да докаже с какво издържа ЦСКА"

OFFNews 26 март 2015 в 20:05 6366 2

Снимка БГНЕС

Риториката на Александър Томов, че той никога не е виновен, се повтаря от 2008 година. Нека да си покаже данъчната декларация публично и да покаже с какво издържа ЦСКА.

Това призова от ефира на bTV бившият председател на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето. Според него това, което се случва с футбола и ЦСКА, става и със самата държава.

"Липсват правила, липсват закони. Този, който е виновен, трябва да носи своята вина. Аз имам свое мнение за лицето Александър Томов, и то не се е променило от 2008-a. Той в момента спасява това, което сам е надробил. Уважавам безкрайно много господата Александър Чакмаков, Петър Манджуков и Юлиан Инджов. Тези хора дадоха "бели пари", за да помогнат на ЦСКА. Г-н Стойчо Младенов не го коментирам, той е безкрайно уважаван от мен  още като футболист на ЦСКА", посочи Ангелов.

Бившият председател на феновете припомни драмата при армейците през 2008 година, когато председателят на футболния съюз Борислав Михайлов бил обвинен от Томов за палач на "червените" за отнетия лиценз, а сега се оказал в ролята на спасител. 

"Проблемът на хората е липсата на памет. Нека на мен да не ми обяснява какво е, аз бях през 2008-ма, помня какво беше. Защо върти версиите Томов и кога говори истината? Аз искам черно или бяло, не искам сиво. При Александър Томов всичко е сиво и си играе с държавата както поиска", заклейми главния акционер на ЦСКА Дучето. Той поиска всички виновници да понесат материална и наказателна отговорност за деянията си. 

Критичната ситуация за финансирането на ЦСКА и "Левски" коментираха в студиото на БНТ и бившият председател на БФС Валентин Михов, както и легендарният треньор на националния отбор от близкото минало Димитър Пенев. 

Пенев припомни, че сме имали  и лоши години, но сме имали и години на растеж. Треньорът смята, че ЦСКА е тръгнал добре в началото на първенството, миналата година също са били на крачка да се изгради добър отбор, но това не се получило заради проблеми в ръководството. 

“За всяка една болест, за всички болни хора трябва да се намери диагнозата”, каза Михов. Според бившия председател на БФС, в момента, в който и “Левски” и ЦСКА са зле, не трябва да ги критикуваме.

"Най-големите успехи на българския футбол са били тогава, когато не е имало акционерни дружества, когато е имало обществена организация с идеална цел", обяви рецептата за спасяване на родния футбол Валентин Михов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!