Гриша Ганчев договорил с Борисов връщането на ЦСКА в А група

OFFNews 16 май 2016 в 15:15 6851 1

Гриша Ганчев договорил с Борисов връщането на ЦСКА в А група

Премиерът Бойко Борисов се е ангажирал лично с връщането на ЦСКА в А група. Това става ясно от обръщение на Гриша Ганчев до феновете. По думите му от новия сезон ЦСКА ще се завърне в елита на българския футбол. 

Бизнесменът и шефът на Българския футболен съйз Борислав Михайлов са разговаряли с премиера Борисов тази сутрин. Той се ангажирал с подкрепа. 

Ето и официалното обръщение на Гриша Ганчев към „червените" фенове:

"Скъпи Армейци,

Обръщам се към вас по повод вашето писмо до премиера на Република България, председателя на Народното събрание и други ръководни фактори в държавата. Искам да ви уведомя, че премиерът Бойко Борисов взе изключително спешни и навременни мерки!

Тази сутрин в Министерски съвет, по покана на премиера, беше проведена среща между него, президента на БФС Борислав Михайлов и ръководителите на ЦСКА.

Господин Бойко Борисов и президентът на БФС Борислав Михайлов декларираха своята подкрепа към ЦСКА и с поетия ангажимент от тяхна страна ние вярваме, че бъдещето на ЦСКА е светло. Последната година преминахме през много трудности, преживяхме много, но го направихме заедно!

А днес, Армейци, дойде моментът да ви съобщя най-важната новина... От следващия сезон ЦСКА ще се състезава в най-високия ешелон на българското футболно първенство! ЦСКА ще играе там, където му е мястото, по законен и нормален начин! Ние от своя страна продължаваме ремонтните дейности и реконструкциите по базата в Панчарево и стадион „Българска армия".

От мое име и от името на ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция и да призова армейската общност да бъде още по-обединена, още по-мобилизирана и на 24 май 40 000 армейци на стадиона и милиони пред малките екрани да стискаме палци нашият любим отбор да вдигне Купата на България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

16.05 2016 в 16:09

Ами нормално е ЦСКА да се върне в А група, само че тук подбудите са отново користни.....Първо зад цялата “афера ЦСКА“ се целеше поредния опит на ГЕПИ да ОТКРАДНАТ бизнеса на Гришата(безязаха си го още от Бочи версия 1).........

Обаче явно пак не стана, а на всичко отгоре ЦСКА взе, че ДОРИ и в В група събираше на един мач повече публика от всичките мачове на А група(това беше невероятен шамар;)На всичко отгоре взе, че мина като тайфун с изобщо не нежно име през всички отбори от..А..Б..В групи.....и сега им предстои финал за Купата на България, познайте от първия път дали стадиона ще е.....ПЪЛЕН.....